media

PSALMENPALET

 

Een tijdloos kijk- en leesboek met 24 geschilderde psalmen. Bij elke psalm een toelichting en een meditatie.

 

Meditaties van o.a. Henk Binnendijk, Rikkert Zuiderveld, ds. Arie van der Veer, Otto de Bruijne, Joke Verweerd en vele anderen.

formaat: 20 x 24,5 cm., omvang: 160 blz., uitgev: KOK/VOORHOEVE

prijs in boekhandel of via internet: 24,99 euro

 

CADEAUtip: Als u PSALMENPALET bestelt en tegelijk een set van 8 ansichtkaarten van psalmenschilderijen (met envelop) voor 5 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

 

LIJDEN IN GODS HAND

 

God is groter dan het lijden. Met voorbeelden uit eigen leven en uit de bijbel laat Christa zien dat God lijden zelfs kan gebruiken en dat het Hem niet uit de hand loopt.

 

LIJDEN IN GODS HAND is een fraai geschenkboek met schilderijen van Christa Rosier. Het is ook een aangrijpend geloofsverdiepend boek dat op zoek gaat naar het geheim van het lijden. Dat is het geheim van een God die voor ons vaak onbegrijpelijk is, maar oneindig liefdevol en trouw.

 

Verkrijgbaar (ook in boekhandel) voor 24,99 euro.

 

CADEAUtip: Als u dit boek bestelt en tegelijk een set van 8 ansichtkaarten van psalmenschilderijen (met envelop) voor 5 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Via Uitgeverij Boekencentrum: IK WIL VLIEGEN. 

'Ik wil  vliegen' is een boek dat bestaat o.a. uit de gebundelde columns die in het vrouwenmaandblad Eva verschenen. Christa schreef de columns naar aanleiding van de behandeling die ze moest ondergaan voor borstkanker.

Het boekje is uitverkocht maar via internet wellicht nog wel tweedehands verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

Naar aanleiding van de publicatie van dit boekje was Christa te zien in het TV-programma Het Elfde Uur. Hiernaast kunt u klikken om de uitzending bekijken (het duurt een paar seconden voor beeld verschijnt).

 

Op 11 nov. 2008 was er een uitzending waarin Christa te gast was in het programma 'Herberg De Verandering'.

Om dit programma te zien en andere programma's waar Christa aan meewerkte (EVA-tv, Op zoek naar God, Door de wereld, Het Elfde Uur), klik op de foto hiernaast.

NIETS MEER TE VERLIEZEN

Een boek met levensverhalen van 10 mensen, waaronder dat van Ephraim.

 

 Programma ┬┤Bijker ontmoette - Ephraim Rosier┬┤

Documentaire over de ziekte van onze zoon Ephraim.

MEDIA/PUBLICATIES

 

Voor meer info en aanbieding: klik hier

Voor meer info en aanbieding: klik hier